Nå nærmer det seg med stormskritt

Nå nærmer neste forsøk seg med stormskritt. Om nøyaktig to uker har samboer time på klinikken for å gjøre sin del av jobben. I dag skal jeg ha ultralyd på fertilitetssenteret for å sjekke at jeg ikke har noen cyster eller voksende follikler. De vil også måle slimhinnen for å se hvordan den ser ut.  Dersom alt ser ok ut, starter jeg med Progynova for å bygge opp slimhinnen. Trodde jeg... Leste over instruksjonene en gang til nå og kjenner jeg blir litt usikker på om jeg har forstått de riktig.

Her er første del av instruksjonene:

· Take the contraceptive pill until the 06/10/2017(included) without taking any break.

· Your period will start approx. five days after stopping the pill. Please book a scan on the 12/10/2017 and contact us with the results.

· If the scan results are OK you will take 4mg Progynova orally and 4mg progynova vaginally from the first day of your period onwards.

Jeg har tidligere tolket det slik at jeg ikke skal begynne med Progynova før etter ultralyden i dag og de har godkjent at resultatene er fine. Men så blir jeg litt usikker på den siste delen av setningen der det står "from the first day of your period onwards". Fikk mensen for fire dager siden. Burde jeg egentlig startet da? Fader altså. Håper ikke jeg har kludret det til nå. Noen som vet hva som er riktig her? Sendte mail til klinikken men fikk autosvar om at det er public holiday og stengt. Vedlagt lå en annen mail jeg kunne sende viktige prøvesvar til. Ikke spesielt bra oppfølging å ikke informere om at de ikke vil være tilgjengelig den dagen jeg skal sende inn prøvesvar. Det er jo de som skal avgjøre om jeg skal starte med medisin eller ikke. Håper den der reservemailen er noe de sjekker hyppig.

#eggdonasjon #ivf #prøverør #ufrivilligbarnløs #ønskebarn #ønskemamma #helse

 

4 kommentarer

Fertilitetsturisten

13.10.2017 kl.20:32

Hm, dette er litt ulogisk, ja, for om du tar siste p-pille 6.10 og får mensen til "normert" tid, blir det den 11.10, så hvordan kan du da starte opp med progynova når du ikke skal ha ul før dagen etter og må vente med å starte til de har fått ul-resultatet? Kjenner jeg blir stresset på dine vegne, og håper de har svart deg nå! Til sammenligning skal jeg begynne med 8 mg progynova daglig fra og med dag 2, men jeg har ikke klart å få ut av dem ennå når de vil jeg skal ta ul og husker ikke lenger hvordan det var da jeg kjørte samme prosedyre i februar :-(

onskemamma

14.10.2017 kl.10:05

Fertilitetsturisten: Jeg skulle nok egentlig fått mensen den 11.10, hatt ultralyd dagen etter og så begynt på Progynova som ville blitt dag 2. Jeg fikk mensen allerede den 09.10 og var derfor på ultralyd dag 4. Det er sikkert litt sent, men de sa heldigvis ikke noe på det. Startet opp med 8mg på torsdag. Neste ultralyd er fredag i neste uke. Ser alt bra ut da, bekrefter de dato for innsett den 31.10. Forrige gang fikk vi ikke tykk nok slimhinne, så er veldig spent nå. Når starter du opp? Ikke lett å huske fra gang til gang. Jeg husket selv ikke hva vi gjorde i mai. Trur disse prosessene påvirker hukommelsen vår.

Fertilitetsturisten

15.10.2017 kl.19:54

Ja, det er ingen tvil om at østerogenbehandlingen tukler med hjernekapasiteten vår, dessverre. Jeg fikk også vondt i hodet da jeg gikk på så store doser som du gjør nå, men det gikk heldigvis over etter innsett. Har du tatt nedreguleringssprøyte i forkant denne gangen også, eller var det sånn at du skulle la være nå? Godt at de svarte deg til slutt likevel! Jeg starter opp dagen etter at jeg får mensen igjen, men først må jeg ble ferdig med aborten som begynner å bli langdryg. Begynte endelig å blø mindre denne uken, men ul på fredag viste til min store overraskelse at ingenting var ute :-( Så måtte ta fire abortpiller om kvelden som skapte liv og røre, men det gir heller ingen garanti. Hcg var også fortsatt høyt på tirsdag, så gyn mente det ville ta minst tre uker til før det var ute av kroppen.

onskemamma

15.10.2017 kl.20:25

Fertilitetsturisten: Ok, da er det sikkert det som gjør det. Jeg tar ikke nedreguleringssprøyte denne gangen. Kun p-piller, Progynova og til slutt Utrogestan. Spent på om dette vil utgjøre noen stor forskjell i forhold til forrige gang. Stakkars, det skal ikke være lett alt man må igjennom. Du er tøff som holder motet oppe og står på videre.

Skriv en ny kommentar

onskemamma

onskemamma

27, Oslo

Jeg er en ung kvinne på 27 år som ikke kan få egne barn. Følg meg på min reise for å oppnå det største i livet. Det siste året har jeg vært gjennom fire avbrutte IVF forsøk i Norge og et mislykket IVF forsøk i Spania med donoregg. Nå har jeg endelig blitt gravid på forsøk nr 2 med donoregg. Kontakt: onskemamma@outlook.com

Kategorier

Arkiv

hits