Syklusdag 69!

Liten oppdatering på kropp og sånt. Som jeg fortalte om i sommer, så har ting stoppet litt opp. Jeg er nå på syklusdag 69 og har enda ikke fått min første naturlige mens etter det mislykkede forsøket i mai/juni. Det virker som kroppen har hengt seg litt opp og tar seg en pause sammen med meg. Heldigvis er hetetoktene borte og jeg håper det betyr at ting begynner å stabilisere seg. I hele sommer har jeg slitt med voldsomme hetetokter. Dere som har hatt det vet hvor plagsomt det kan være. De står på som verst om kvelden og holder deg våken om natta.

I forrige uke var jeg hos Anette på Frøyaklinikken og fikk akupunktur og fotsoneterapi i håp om at det skal få kroppen i gang. Selv om jeg vet jeg ikke kan få egne barn naturlig, sitter håpet enda inni meg. Jeg prøver ikke, samtidig som jeg prøver. Skjønner dere hva jeg mener? I hvertfall, etter at jeg var der har jeg nå hatt en uke med eggløsningsslim (Sorry for detaljer). Nå får vi håpe at jeg enten får mensen om to uker eller at jeg mot alle odds skal ha sluppet et egg (derav slimet) og blitt gravid. Jeg er rolig og blir glad uansett hvilket av de to alternativene som skjer. For mensen betyr jo tross alt at kroppen har hentet seg inn etter forsøket.

#eggdonasjon #ivf #prøverør #ønskebarn #ønskemamma #helse #frøyaklinikken #ufrivilligbarnløs

2 kommentarer

lykken vår.

13.08.2017 kl.22:02

Masse lykke til <3 Håper det ordner seg for deg og at kroppen stabiliserer seg snart :-)

onskemamma

13.08.2017 kl.22:07

Lykken vår: Takk for det! Ser du også er prøver - masse lykke til til dere også<3

Skriv en ny kommentar

onskemamma

onskemamma

27, Oslo

Jeg er en ung kvinne på 27 år som ikke kan få egne barn. Følg meg på min reise for å oppnå det største i livet. Det siste året har jeg vært gjennom fire avbrutte IVF forsøk i Norge og et mislykket IVF forsøk i Spania med donoregg. Nå har jeg endelig blitt gravid på forsøk nr 2 med donoregg. Kontakt: onskemamma@outlook.com

Kategorier

Arkiv

hits