Prosjekt lykkelig

Nå er det jammen lenge siden jeg har oppdatert bloggen. Jeg har hatt ordentlig prøvefri i hele sommer. Jeg har spist masse god mat og drukket deilig vin, kost meg med kaffe og ikke stresset med legetimer, akupunktur og vitaminer. Det har vært godt for både kropp og sjel, og jeg merker en annen ro enn jeg hadde før sommeren. Hele sinnsstemningen min har blitt mer positiv. Faktisk kom en kollega bort til meg her om dagen og kommenterte hvor glad jeg virket om dagen. Og det stemmer, jeg ER glad.

Prosjekt donorbaby er fortsatt på vent mens de leter etter donor. Alle de andre gangene med forsøk og i vente på nye forsøk, har jeg vært stresset og utålmodig. Nå er jeg mer tilfreds og takknemlig for alt annet bra jeg har i livet mitt. Drømmen om et barn er fortsatt det viktigste av alt, men jeg kan ikke la det bli for altoppslukende. Jeg har kommet til et punkt der jeg har innsett at livet er det som skjer her og nå. Ingen tjener på at jeg kaster det bort i lengselen etter barn. Mitt mål fremover er derfor å gjøre det jeg kan for å ha det bra og være lykkelig mens jeg venter. For når sant skal sies, så vet vi ikke om eller når vi vil lykkes i å bli foreldre..

#eggdonasjon #prøverør #ivf #ønskebarn #ønskemamma #donorbarn #helse

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

onskemamma

onskemamma

27, Oslo

Jeg er en ung kvinne på 27 år som ikke kan få egne barn. Følg meg på min reise for å oppnå det største i livet. Det siste året har jeg vært gjennom fire avbrutte IVF forsøk i Norge og et mislykket IVF forsøk i Spania med donoregg. Nå har jeg endelig blitt gravid på forsøk nr 2 med donoregg. Kontakt: onskemamma@outlook.com

Kategorier

Arkiv

hits