Veien videre

Nå har det gått halvannen uke siden vi fikk beskjed om at vårt første forsøk med donoregg ble negativt. Det har vært tunge dager, men det er rart hvor fort man klarer å omstille hodet sitt for å legge nye planer. Nedturene har vært mange og de har slår oss hardere og hardere, samtidig som vi reiser oss raskere og raskere for hver gang. Det er akkurat som at man blir vant med å bare ha det "sånn passe bra".

På søndag var jeg på seminar på Litteraturhuset for å høre Dr Olga fra Ava klinikken i St. Petersburg fortelle om ulike årsaker til at man ikke blir gravid og hvilke behandlinger de tilbyr. Vi fikk også høre to rørende historier fra tidligere pasienter. Etter møtet snakket jeg med en koordinator og booket et møte med de i går.

Jeg og samboeren min har bestemt oss for å prøve flere ganger. Vi ville derfor snakke litt mer med de på Ava Peter før vi tok et endelig valg på om vi skal fortsette i Barcelona eller bytte. Etter møtet var vi begge enige om at opplegget virket bra og at vi godt kunne tenke oss å prøve der. Samtidig er det mer "behagelig" å fortsette i Barcelona siden vi alt er inne i systemet og kun trenger å reise ned for innsett når de har klar donor. Vi har skypemøte med Barcelona førstkommende fredag for å høre hva de tenker videre og et annet møte med Dr Olga mandag i neste uke.

Vi vil derfor i løpet av neste uke ta et endelig valg på hva vi går for. Det eneste vi vet er at vi hvertfall ikke gir opp:)

#eggdonasjon #prøverør #ivf #ufrivilligbarnløs #ønskebarn #ønskemamma #gravid #helse

2 kommentarer

Ivfetter40

21.06.2017 kl.22:57

Mitt råd er gå for Dr. Olga. Jeg har nå fått min plan. Det er helt noe annet. Jeg har aldri fått en slik plan før. I Europa får alle likt (så og si). Men nå har jeg en helt annen plan.

Ønsker dere lykke til i valget og prossessen ;-)

onskemamma

22.06.2017 kl.08:32

Ivfetter40: Takk for råd! Vi er fortsatt veldig usikre etter møtene med begge klinikkene. Tenker vi tar et valg i løpet av uka. Magefølelsen sier at vi bør prøve en gang til i Barcelona siden vi da kan roe helt ned frem til innsett. Dersom det ikke går neste gang, bytter vi definitivt klinikk.

Skriv en ny kommentar

onskemamma

onskemamma

27, Oslo

Jeg er en ung kvinne på 27 år som ikke kan få egne barn. Følg meg på min reise for å oppnå det største i livet. Det siste året har jeg vært gjennom fire avbrutte IVF forsøk i Norge og et mislykket IVF forsøk i Spania med donoregg. Nå har jeg endelig blitt gravid på forsøk nr 2 med donoregg. Kontakt: onskemamma@outlook.com

Kategorier

Arkiv

hits